Els problemes del PSC

El PSC del “líder” Pere Navarro té diversos problemes. El primer de tots i mare dels altres és el lideratge i el rumb del partit. Pere Navarro exerceix un liderat tou, confús, ple d’ambigüitats, donant  titulars efectistes que no duen enlloc (només per sortir als mitjans), ple de dubtes realment estúpids venint d’un partit “socialista”!… ¿Com pot negar el PSC el dret a decidir dels catalans? Si el poble de Catalunya no té veu ni vot, representa que el PSC sí que en tindrà al Congrés dels Diputats?!… No ens faci riure més senyor Navarro, per favor!

Amb aquests dubtes entre l’espanyolisme o catalanisme del PSC, les dues cares de la moneda es van fent més directes i visibles. La darrera: el posicionament en contra de la moció del dret a decidir per part del PSC de Tarragona, que en ple municipal va sumar amb el PP. Així l’alcalde socialista tarragoní Josep Fèlix Ballesteros es suma a l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, com a alcaldes socialistes importants que són anti-dret a decidir. En front seu hi ha el més catalanista Àngel Ros, alcalde de Lleida, i els caps de l’oposició de Barcelona i Girona: Jordi Martí (enemistat amb la cúpula actual del PSC) i Pia Bosch.

I un altre problema que li acaba de sortir al PSC com un gra de pus al nas és el ‘Cas Método 3’. Que la Policia nacional registrés la seu del carrer Nicaragua i que s’hagi imputat a la responsable de finances del partit no són precisament bones notícies per liderar les crítiques a la CiU del Cas Palau…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s