El País Valencià i les Illes Balears

El PP ha governat el País Valencià com una finca privada des del 1995, quan Eduardo Zaplana s’erigia president. Vindrien els anys de la puixança i de La Gran Corrupció. Zaplana, Francisco Camps, Carlos Fabra, Ricardo Costa, Juan Cotino, Alfonso Rus, Rita Barberá… El darrer: el delegat del govern central, Serafín Castellano. No es pot viure amb aquesta manca de decència política d’esquenes a la gent, i el temps posa les coses al seu lloc. El diumenge 24 a la nit alguns al PP valencià se’n van adonar. N’estic segur que l’intel·ligent Sra. Barberá en va prendre consciència de cop, així com el encara més moix de l’habitual president regional, Alberto Fabra.

El País Valencià no serà governat pel PP. És l’hora de fer neteja. Encara no està aclarida quina serà la conjugació, però està en mans dels socialistes, de Compromís i de Podem de donar a les valencianes i valencians el govern digne que es mereixen.

Després de quatre anys de la presidència insolent de José Ramón Bauzá, el passat dia 24 de maig el PP va perdre 15 escons del parlament illenc. El 40% del sufragi perdut en una legislatura… Un govern d’esquerres canviarà les maneres intolerants de Bauzá. Segurament serà un tripartit entre els socialistes, Podem i l’esquerra regionalista Més.

Les presidències i liderats de Fabra i Bauzá s’han acabat. La bufetada ha estat fulminant. Els noms per substituir a Fabra ja corrien abans de la campanya electoral i a Bauzá li han arribat de cop.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s