Un govern per dos anys

De la composició de l’Executiu Mas II, els consellers Felip Puig i Boi Ruiz són els més injustificables. I quan s’analitzen tals continuïtats, es faria bé d’entendre aquest govern en tant que fet per dos anys. Dos anys llargs i intensos, però dos anys… amb vistes a la “possible” consulta de 2014.

Dels motius del salt a la conselleria d’Empresa i Ocupació de Puig ja se n’ha fet moltes càbales, i tot es redueix al seu pes dins el partit, al seu potencial polític indubtable i a la seva fermesa; i després del fluix acadèmic Xavier Mena feia falta algú que posés mà dura a grat dels empresaris i voluntat sobiranista en el sector. I pel que fa al conseller de Salut, tot i ser un “tècnic, ha sabut lidiar prou bé amb una gestió de retallades destructives. Els dos poden aguantar un parell d’anys el xàfec i després retirar-se, probablement molt desgastats.

Segurament el Dr. Mas-Colell també en tindrà més que de sobres amb un parell d’anys més. Així com la consellera Irene Rigau, que si passa per damunt dels atacs insolents del ministre Wert, es podrà retirar amb medalla tot i les retallades en el seu sector.

I després vénen els futurs dels de Unió, lligats a la figura de Duran i Lleida; o el de Ferran Mascarell que es mou en un altre taulell. I els noms forts i destacats de Convergència: el President, el conseller i portaveu Homs o Germà Gordó, nou conseller de Justícia, (Lluís Recoder…). Això és fer suposicions de futur amb majúscules. En tornem a parlar d’aquí a dos anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s