A la seva manera

Acabo la setmana amb un tercer article al voltant del PP i les seves noves protagonistes. I amb la més esperada i carismàtica: la tenaç Esperanza Aguirre.

La seva elecció com a candidata a la capital de les Espanyes es va saber un divendres a la tarda, després de llargues converses. El dissabte esclataria la polèmica en la qual advertia que ningú li faria les llistes i que no pensava deixar la presidència del partit a la comunitat, amb el matís que acceptava deixar-la si arribava a alcaldessa. S’assegura el tir, com sempre: si no arriba a governar la capital seguirà sent presidenta del partit regional i podent tenir veu i vot.

Començant la seva primera setmana com a candidata ja anuncia que preferiria tornar la seu de la corporació municipal al seu anterior palau, deixant l’altament costós i polèmic palau de Cibeles, el qual titlla d'”obra megalòmana”. Això és allò que n’anomenaríem “micro-populismes“, tot i que ella es podrà passar la campanya atacant per això a Podem. Un Podem, per cert, que anirà molt desdibuixat a la campanya per la capital i que li posa fàcil.

L’ambició política sense fre d’Aguirre ha comportat que el seu etern número 2, Ignacio González, perdi la possibilitat de ser candidat a la comunitat que li va llegar. Segur que li sabrà recompensar. Ara es diu que ja té un nou home fort: Íñigo Henríquez de Luna (portaveu parlamentari autonòmic), que exerceix de cap de campanya de la “lideresa”. També diu comptar amb María San Gil. Aguirre Style.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s