Ànims Pedro!

Hi ha dies dolents, però també hi ha dies bons. Clar que sí. Andalusia, Madrid, la vella guàrdia i Podem no donen mai bones notícies, cert. Però ànims Pedro, que tampoc li donen a Mariano Rajoy.

A Andalusia deixa que Susana Díaz s’enredi sola amb el seu propi vestit de cua electoral. A veure què fa, amb qui pacta… És més, jo li passaria part del “marró” de Chaves i Griñán.

Madrid. Un candidat exministre, catedràtic de Metafísica i exrector d’Universitat en el lloc de Tomás Gómez. Gens malament; si no fos per l’enrenou. Intenta que tot plegat quedi en poca cosa.

La vella guàrdia? Mira què fa en Renzi: fora totes les antigalles. Regeneració. Que conspirin si volen, però fora de joc. Posar-li el micròfon a Felipe González… lo just.

Podem. És tard per a receptes guaridores. Gómez, Chaves, Griñán, Magadalena Álvarez, qualsevol socialista andalús, qualsevol socialista d’on sigui. Símptomes de corrupció? Fora. I programa, i idees, propostes i més propostes reals de canvi i regeneració des de l’esquerra. I des del centre; que et vegin centrista els qui temen Podem i els que no vulguin a Rajoy.

Dissabte vas tenir un bon dia. Per Gabilondo candidat i per la trobada de dirigents socialistes europeus, que et va reconfortar. Un punt aconseguir la foto amb Manuel Valls, Martin Schulz, el primer ministre suec, el vicecanceller alemany, el vicepresident de la Comissió Europea, entre altres; destacant aconseguir la presència de la candidata presidencial polonesa. Tu ja m’entens.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s