Monago runner

Aquest és un fotograma del spot de campanya del president d’Extremadura, José Antonio Monago: Hacemos Extremadura. En ell, el veiem corrent, fent ‘running’, l’esport la moda. Com a ‘runner’ ens recorda a molts polítics abans (Obama o Sarkozy). Transmet força i tenacitat, voluntat i fermesa. I el rejoveneix. No cal oblidar que abans de polític, Monago va ser bomber. Potser el seu afanyat conseller/consultor, Iván Redondo, va veure l’spot de campanya de Rafael Correa, que anava en bicicleta per tot l’Equador.

Abans de seguir. Curiós el lema de la campanya no? “Hacemos” Verb en primera persona del plural…

N’hi ha més en el què diu: “Sé que ja no creus en ningú. Estàs cansat dels polítics…” i segueix. I ho diu un del PP, un verso suelto d’acord, però del PP (el logo del partit en l’spot hi surt poc i petit). El senyor de l’escàndol dels viatges a Canàries en el Partit del Gurtel, Bankia i Bárcenas… en fi. Tira del discurs anti-política des de la comprensió. Parla als de fora des de dins. Si no sabéssim qui és, es podria pensar que és el candidat de Ciutadans a la comunitat extremenya.

Tot decorat en una Extremadura verda i casual, i amb tot de cares i feines de “gent normal”, mentre va corrent, després presumeix de les ajudes que es presten a la gent gran, de les baixades d’impostos… Cosa de la qual es pot vantar davant dels seus votants (és l’únic que l’interessa), però que demostra les vergonyes del funcionament de l’estat autonòmic… Alhora queda com si l’únic problema fos l’atur… un atur que, bé, ja és un problema general no?…

És una bona creació de campanya. Ja li menja espai als socialistes i a Podem.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s