“El lío”

Ho sabem tots, el president Rajoy “vive en el lío”. Té un bon reguitzell de problemes però la resposta a tots sol ser tèbia, per no dir nul·la. Només actua quan ja no hi ha alternativa. I amb el seu partit fa el mateix. L’any que ve hi ha eleccions autonòmiques i a totes les comunitats hi ha problemes per aclarir qui seran els candidats.

A la Comunitat de Madrid, Ignacio González vol ser candidat a la presidència, després d’arribar-hi de rebot quan Esperanza Aguirre va deixar el càrrec, i aquesta, que era una viable aspirant a l’alcaldia de la capital de l’estat (tot i algun incident de trànsit), amb el l’Operació Púnica ha perdut molts números… La delegada del govern a la regió central, Cristina Cifuentes, ja fa mesos que sona per un o altre càrrec, i darrerament també surt el nom de la coneguda consellera d’Educació regional, Lucía Figar.

El substitut de Ramón Luis Valcárcel al front del govern de Múrcia, Alberto Garre, com González, no convenç gaire com a candidat. I es parla d’enviar a salvar la missió murciana al conegut diputat Vicente Martínez Pujalte.

I Valcárcel ja va marxar “a Europa”, però a Castella i Lleó i a La Rioja segueixen havent-hi uns presidents històrics del PP, Juan Vicente Herrera i Pedro Sanz respectivament, que hi són des de fa massa anys. Rosa Valdeón, alcaldessa de Zamora, o Alfonso Fernández Mañueco, alcalde de Salamanca, sonen com a substituts d’Herrera. Però veient la quietud inoperant de Rajoy potser Herrera i Sanz hauran d’acabar repetint…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s