On són els consellers?

D’un temps ençà no es pregunten on és el govern català? On s’han ficat? A la panxa del bou? El president Mas sí que el veiem, i força, parlant on sigui i del què convingui i la major part de vegades lligant-ho amb el “procés”. I, això sí, ens afartem de veure a Francesc Homs en la seva missió de portaveu.

Mentrestant Andreu Mas-Colell s’escalfa la closca per fer bullir l’olla des del despatx. Felip Puig ha treballat a l’ombra els acords de Barcelona World. Ramon Espadaler, a Interior, només apareix com l’home efectiu per explicar com s’apaguen incendis. Ferran Mascarell també només surt com a tallafocs: quan mor algú important culturalment, quan arriba una mala notícia pel finançament del departament… Inclús fa dies que no veiem per la televisió a l’activa consellera Irene Rigau, sempre en defensa de l’escola catalana.

El vers lliure del qual a vegades sí parlem és Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat, que ja ha posat les credencials sobre la taula, per si mai falta Artur Mas per liderar una Convergència desorientada a la qual això del “procés” no se li hagi posat del tot bé. Curiosament, el seu antecessor a la conselleria, Lluís Recoder, diuen que es va retirar del primer pla de l’executiu, reservant-se per si un cas…

Molt més discretament, i només en part, també sol matisar l’ímpetu (podríem dir “independentista”) del portaveu Homs, el conseller de Justícia, Germà Gordó.

Surtin de palau, consellers, surtin!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s