Els recanvis del PP

Tan l’alcaldessa de Madrid, Ana Botella, com el president de la comunitat madrilenya, Ignacio González, no tenen assegurat ser candidats electorals en unes eleccions que no se’ls hi presenten bé. Els sondejos presenten la pèrdua de les majories pròpies del PP a la zona. L’exprimera dama Botella està molt desgastada. I és temps de regeneració. De xoc entre les dues ales del PP. I de la pujada d’UPyD per certs votants dretans desil·lusionats.

González potser té el lloc més segur perquè té una valedora molt potent. I perquè potser es pot canviar un cap però potser dos és massa; i abans caurà la mala gestió d’Ana Botella. I que sigui el que Déu vulgui… o el que UPyD vulgui… perquè si el partit fúcsia millora el resultat a la comunitat central, i si Esperanza Aguirre i Rosa Díez es posen d’acord, a la Comunitat de Madrid es podria escenificar una entesa molt significativa.

Mentrestant, i sent quelcom essencialment madrileny, la rumorologia creix a les festes del barri de Salamanca. La delegada del govern Cristina Cifuentes té molts números i capacitat per qualsevol dels dos càrrecs. I ningú descarta el retorn de Doña Esperanza…

I és que al PP ara mateix es parla de molts canvis, de noms, de candidats… No es preveia haver de patir pel País Valencià, però a hores d’ara ningú li assegura la reelecció a Alberto FabraLes eleccions europees, Andalusia, el departament d’Hisenda… I un gabinet de ministres amb uns quants noms més que cremats (Wert, Montoro, Mato, Fernández…).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s