“Ni contigo, ni sin ti”

“Catalanizar España” deia la comtessa de Bornos al Círculo Ecuestre de Barcelona. La “Lideresa” que no és presidenta de la Comunitat de Madrid, però que segueix sent “Lideresa”, sorprenia als assistents amb unes declaracions que anaven diverses passes per endavant del discurs oficial del PPC i de la senyora Sánchez-Camacho. I és que caram, s’obria a una possible consulta, feia una oferta i parlava de pactar; parlava de po-lí-ti-ca! També per endavant de la rèplica del govern Rajoy al “procés català” i a “la carta” de Mas. Mentre “Mariano l’Impassible” segueix en silenci sepulcral, allunyat de la realitat, immers en la boira dels seus propis puros a La Moncloa.

El seu amic i company de puros, el ministre García-Margallo, ha estat un altre dels que ha sorprès a estranys i coneguts comentant “l’èxit” de la Via Catalana. Margallo, un democristià amb bons estudis i que està viatjat i bregat amb molta política. El mateix que mou la diplomàcia espanyola en contra de les accions exteriors catalanes. Com la senyora Aguirre, mostren cares diferents i contradictòries de l’actual Partit Popular. Tot allò del gos del hortalà…

Però és que al PP actual hi comença a cabre una mica de tot i ja no sabem ben bé quina és la línia principal de partit, ni per on avançarà. Això bàsicament es deu a la manca d’un lideratge fort. Si la presidència del govern fos en mans d’Aguirre o de Sáenz de Santamaría això no passaria. I no són noms dits en va. Les dues tenen futur polític per endavant. Post-Rajoy.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s