L’oportunitat de Núria Marín

Si veus una oportunitat, tira-t’hi de cap. Hi ha polítics que ho saben fer. N’hi ha amb intuició, amb astúcia, amb capacitat de previsió… N’hi ha que veuen el nínxol polític i s’hi posen. Amb ambició, Núria Marín es ven al panorama espanyol com a l’alcaldessa socialista més important de Catalunya. El Vallès sense Bustos ni Navarro no és el mateix i ella ja va agafant pes a la cúpula del PSC. Inclús pel World Mobile Congress es va encarregar de ser a totes les fotos: res de Barcelona, que, escolti, la Plaça Europa és de l’Hospitalet!

Ara s’ha llençat a l’aventura anti-independentista: una via interna unionista del PSC (amb agenda pròpia), en front dels dubtes de Pere Navarro, o de la ja gairebé morta o escindida via catalanista del partit.

Mentrestant, “El Líder” Navarro sucumbeix al pas del temps i als sondejos, perdut en la indefinició, deixant anar titulars i polèmiques bimensuals que no duen enlloc. I d’aquest no-res, a l’ascens d’Esquerra, d’Iniciativa i (compte que aquí l’alcaldessa Marín sap el què es fa!) de Ciutadans. Perquè, sí, part de la sangria de l’actual PSC va cap a Ciutadans; és la part espanyolista defraudada, així com també pel PP de Catalunya, amb una Alícia Sánchez-Camacho (tocada però no enfonsada) que, veient com el Llobregat socialista se li està avançant, s’ha decidit per començar ja la campanya “Anti”.

Pere Navarro està gastant molts cartutxos i a Madrid s’estan afartant d’ell. No perdem de vista a l’alcaldessa Marín!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s