Quina família!

Les retallades i les privatitzacions a la Comunitat de Madrid han fet que portin una temporada mogudeta a la pseudo-regió-capital. La gent té motius per queixar-se. El govern d’Ignacio González no té temps de sortir del foc que ja es posa voluntariós a les brases. I tampoc li va millor a l’esposíssima Ana Botella (potser ells creuen que els hi va bé)… Els darrer cas sonat: el de l’exconseller Juan José Güemes, que a l’ascendir González a la presidència de la comunitat el va treure de la conselleria de Sanitat, on s’havia encarregat de les privatitzacions que ara posen de cap per avall la comunitat i que ha resultat que li porten bons beneficis a ell com a copropietari d’una de les empreses que gestionaran part dels serveis dels hospitals. Corrupció i més corrupció.

Güemes és el perla de marit d’Andrea Fabra, la famosa diputada popular del “¡Que se jodan!” i filla de Carlos Fabra, expresident de la Diputació (de 1995 a 2011!) i cacic de Castelló, que sembla que podria tenir comprador multimilionari pel seu condemnat aeroport…

Aquesta és la història d’una família que són tots uns tresors. I tot comença al segle XIX, quan el primer dels Fabra polític va donar suport als liberals partidaris de la nena reina Isabel II en front d’una regió profundament carlina i amb el Tigre del Maestrat vessant sang per tot arreu. Una recompensa que els va durar generació i generació, afermant-se en el franquisme i fins avui. Un caciquisme fort i fèrtil i amb millor parentela.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s