Don Jorge i el pecat d’omissió

Part intrínseca del PP de Catalunya, va ascendir en temps d’Aznar, ocupant diferents secretaries d’estat, i la legislatura anterior va ser vicepresident tercer del Congrés. És conseller de la Sánchez-Camacho i un dels garants de que en el futur ella pugui ascendir encara més. També en depèn l’estancament del seu germà Alberto en la política municipal.

Jorge Fernández Díaz és un dels ministres del govern que sembla que hagin de sortir a la televisió amb blanc i negre perquè encara denoten aires de l’UCD, en la qual va fer els primers passos en política el 1978. Rajoy el va escollir pel seu perfil “moderat” per fer-se càrrec d’un ministeri de l’Interior que hauria d’anar curant les ferides obertes d’ETA. Tant profundament religiós que és membre de l’Opus Dei, seria un bon ministre per assistir a actes commemoratius de víctimes.

Però Don Jorge també és el ministre de la mà dura de l’executiu pel que fa a les manifestacions i el responsable que, per desinformació o interès, permet l’escàndol electoral que han estat les publicacions del rotatiu del Sr. Ramírez. No em crec que un supernumerari de l’Opus no sàpiga del pecat d’omissió…!

Quan Rajoy es decideixi a renovar el seu gabinet, potser Fernández Díaz hauria de ser un dels canvis. El ministeri de l’Interior necessita algú més ferm, i Don Jorge ha demostrat que al seu ministeri hi governa el desgovern. O això, o el porten venut. Però sobretot, sobretot, se’l podria acusar de mentir, d’acceptar la falsedat documental i d’omissió. Pecats greus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s