La farmàcia de Bauzà

El sector de les farmàcies sembla que s’entossudeix en ser protagonista de l’actualitat política. La greu crisi del deute de les farmàcies al País Valencià és un dels problemes més gruixuts que s’ha trobat el president Alberto Fabra sobre la taula; un més dels records sarcàstics que li va deixar Paco Camps. També a Catalunya la situació de les farmàcies comença a ser igual d’insostenible.

Però és a les Balears on la farmàcia ha agafat més rellevància. L’actual president illenc del PP, José Ramón Bauzà, és farmacèutic de professió, i tot i la presidència segueix sent propietari de la seva farmàcia: no podem obviar que és un be de propietat, però tampoc que el tipus de servei que s’hi ofereix està lligat a l’administració. I és un tema que porta cua: mentre governaven els socialistes i Bauzà era el cap de l’oposició, aquest es va dedicar a perseguir a la consellera de Salut d’aleshores perquè també tenia una farmàcia. Allò que no vulguis per tu, no ho vulguis pels demés.

Els ‘populars’ no hi entenen de dites i és tocar poder i tornar a ensopegar amb els mateixos clots. El govern actual volia presumir de transparència i manca de corrupció (després dels gravíssims escàndols de l’etapa de Jaume Matas) i resulta que a qui va nomenar president del parlament balear, Pere Rotger, ja està imputat (com l’anterior presidenta de la cambra, M. Antònia Munar,) i Bauzà ja ha canviat una llei perquè la seva dona tingui un càrrec. No n’aprenen de cap manera, tornen al poder i hi tornen, i hi tornen…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s