El ‘Cas Maria Badia’

Amb aquest cartell l’eurodiputada Maria Badia es presentava com a cap de llista del PSC per anar a Brussel·les en les últimes eleccions europees. El seu contrincant directe no era Ramon Tremosa, candidat de CiU, era clarament Alejo Vidal-Quadras. Pel mateix Vidal-Quadras, ara vicepresident ‘popular’ del Parlament Europeu (a vergonya de tots) i excels tertulià d’Intereconomia (i d’altres mitjans amb banyes, no de toro sinó de dimoni), ara resulta que l’honorable senyora Badia ha hagut de dimitir del seu càrrec europeu. No deixa l’escó, i alguns li recriminen, però no ho mereix: els catalans l’han votat perquè hi segui.

Maria Badia plega perquè al seu partit, el PSOE (el PSC confirma cada dia que n’és una sucursal), resulta que està més d’acord amb els disbarats de Vidal-Quadras que amb el catalanisme de Badia. Badia plega per aquest i per motius interns de partit que no han acabat de transcendir. És molt rar que dimiteixi la número 2 del PSOE al Parlament Europeu només per signar una carta contra qui dins la seva follia aposta per l’intervenció militar a Catalunya. Suposo que s’hi ha sumat que Badia és una ‘obiolista’-catalanista del PSC de tota la vida, i ha estat una més de les reformes d’interiorisme que el senyor Navarro ha fet al seu “Nou PSC”…

Un escàndol que ens pot donar a entendre que el PSOE-PSC no està del tot en contra, si convé, d’una intervenció militar. No han donat cap més explicació. Que s’expliquin, perquè sinó… Caram!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s