Els escollits i els relegats

Ja sabem com ha acabat la difícil confecció de les llistes electorals del PSC. El líder Pere Navarro ha remogut el partit. El número 2 serà la revelació Maurici Lucena, jove i expert en economia i empresa.

La número 3 serà la també jove Núria Parlon, alcaldessa de Sta. Coloma de Gramenet. El quart, i també per sorpresa, serà el dissident catalanista i ex-rival de Navarro, Joan Ignasi Elena, al qui amb un quart lloc deuen voler calmar. Rocío Martínez-Sampere, que havia sonat de número 2 i fins i tot de número 1 (preveient la fallida possible), es quedarà amb el cinquè lloc. El 6 serà per al secretari d’organització del partit, Daniel Fernández. Després van Eva Granados i el recent portaveu parlamentari i del partit, Jaume Collboni. Montserrat Capdevila serà la 9 i l’ex-factòtum Miquel Iceta el 10, seguit de l’exministre Celestino Corbacho. Per un motiu o per l’altre, ni Iceta ni Corbacho es devien esperar arribar a estar tan avall de la llista! Si fins i tot s’havia dit que Corbacho, havent estat ministre, algun dia podia ser el número 2!… A Iceta el reserven per a les properes eleccions europees.

L’heterodox Àngel Ros encapçala la llista per Lleida, i Xavier Sabaté es mereix el seu lloc de líder per Tarragona, després que li toqués fer el préssec amb el càrrec efímer i polèmic que li van encomanar. Marina Geli només serà la número 2 per Girona i altres ex-destacats, com Laia Bonet, quedaran força avall, patint per entrar a la cambra. Realment, un ‘Nou PSC’.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s