25 de novembre

Els 140 caràcters d’un tuit poden ser molt pocs per parlar dels fets polítics de l’actualitat, que ve molt carregada de novetats destacables. Catalunya, Espanya, Europa, el Món… bullen. 140 caràcters no són suficients. Potser si multipliquéssim la xifra per 10… 140 per 10 fan 1.400. Sí, amb 1.400 caràcters al dia ja en podríem tenir prou. Un article al dia de més o menys 1.400 caràcters serà suficient per parlar de les situacions polítiques i dels seus protagonistes. Avui començo l’aventura d’aquest blog sobre política: m’embarco amb temps moguts, com diria una metàfora marinera d’aquell que ahir va ser el protagonista de la jornada.

Artur Mas i Gavarró, president de la Generalitat, ha deixat la seva legislatura a mitges per convocar eleccions anticipades el proper dia 25 de novembre, just un mes abans de Nadal. Unes eleccions que, com el Nadal, portaran amb elles un missatge, una missió, un futur.

El proper 25 de novembre Catalunya tindrà unes eleccions que decidiran qui seran els que ocuparan els 135 escons del Parlament de Catalunya. 135 persones que representaran tots i cada un dels catalans. Representaran la sobirania democràtica d’un poble que ara parla clar, un poble que ja gairebé per justícia i dignitat vol fer camí en solitari, lluny d’un estat que no el tracta correctament. Que les urnes parlin i responguin amb majúscules i sense por. Jo ho aniré fent des d’aquesta petita tribuna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s